Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

2018. 09. 06. 11:28:47
PeCOD ™ Analizátor gyorsabb, zöldebb, biztonságosabb KOI elemzés   A kémiai oxigén igény (KOI) és a biológiai oxigén igény (BOI) fontos diagnosztikai paraméterek a vízminőség meghatározáshoz a természetes vizekben és a szennyvizekben is. A szabványos BOI teszt öt napot igényel, és ezért ezzel a technikával nem lehet folyamatosan figyelni a szerves terhelést. A rövidebb idő alatt meghatározható KOI ezért gyakran használatos a BOI szűréshez. A KOI analízis PeCOD módszere egy olyan új technológia, amely foto aktív TiO2 nanoanyagokat használ, amelyek közvetlenül mérik a mintában lévő oxidálható anyag mennyiségét. A KOI analízis standard dikromát módszerével ellentétben (mérési idő kb 3 óra) ez az új módszer jóval gyorsabb (mérési idő 5-10 perc), és kiküszöböli a veszélyes vegyi anyagok használatát, ami lényegesen javítja a laboratóriumi személyzet biztonságát, csökkenti az ártalmatlanítási költségeket, és segít a vállalatoknak a zöld technológiára történő áttérésben.
2013. 11. 03. 11:51:00
ÜZEMBE HELYEZÉS, BETANÍTÁS

 A műszert (műszereket) természetesen az Ön által megjelölt telephelyre szállítjuk, és ott a gyártó utasításainak megfelelően üzembe helyezzük.

 Egyidejűleg átadjuk a gyártó cég által kiállított, az aktuális műszer(ek)re vonatkozó minőségi tanúsítványokat is.

 Amennyiben új, Önök által nem ismert műszer(ek)ről van szó, az árajánlat alapján szakembereink az új készülék(ek) használatának teljeskörű betanítását is vállalják, természetesen az Önök idő- és ismeretigény szintjéhez igazodva.

 Egyedi, méréstechnikai problémák megoldásához szintén segítséget tudunk nyújtani, a gyártó cégek messzemenő támogatást nyújtanak számunkra ezen feladatokra vonatkozóan. 

1970. 01. 01. 00:00:00 Teszt Kft.