Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kereskedés

A LAMBDA-ELAN KFT. KIEMELT FELADATA,

 

 

     hogy partnereinket igényeik szerinti, az adott elektroanalitikai mérési feladatnak (alkalmazástechnikának) leginkább megfelelő műszerekkel, érzékelőkkel, illesztő-(kalibráló) ill. reagens oldatokkal és egyéb kiegészítő- és/vagy fogyóeszközökkel lássa el.
     Vállalatunk már több mint húsz, az elektroanalitika területén jól ismert és jártas gyártóval, illetve világpiaci nagykereskedővel áll kapcsolatban, így a laboratóriumokban fölmerülő feladatokhoz (a legegyszerűbb rutinméréstől a legbonyolultabb különleges méréstechnikákig ) a megfelelő eszközök széles skáláját tudjuk alternatív módon ajánlani, akár különböző méréstechnikai megoldásokkal is, hogy az érdeklődő igényeinek ( és nem utolsó sorban pénztárcájának ) legmegfelelőbb összeállítást tudja kiválasztani. 
     Az alábbiakban az általunk forgalmazott analitikai műszereket szeretnénk bemutatni Önöknek. Kérjük, érdeklődés esetén okvetlenül vegyék fel velünk a kapcsolatot akár

-           telefonon (+36-1-200-5111), 

-           akár e-mail formájában (info@lambda-elan.hu),

a megoldásra váró feladathoz rövid időn belül, együtt fogjuk megtalálni a leginkább megfelelő elektroanalitikai készüléket. Ebben kollégáinknak a szakterületen szerzett kivételesen széleskörű fejlesztőmérnöki-, szervizes- és alkalmazástechnikai tapasztalatai komoly segítséget jelenthet az Önök számára. Mivel egyedülálló módon a világpiac igen nagyszámú műszergyártójával sikerült párhuzamosan közvetlen kapcsolatot kiépítenünk, az általunk kínált műszer választék is kivételesen széles!

   A műszereket felhasználási módjuk szerint ( hordozható, vagy terepi; asztali, vagy laboratóriumi; illetve on-line, vagy magyarul telepített folyamatos mérőrendszerek ) csoportosítottuk, de az egyes csoportokon belül is nagy a szórás a készülékek tudása, pontossága, komfortfokozata, egyéb, kiegészítő eszközök csatlakoztathatósága, mérési adatkezelése és nem utolsó sorban az áraik tekintetében is.

   Nem csak az analitikai műszer kiválasztásánál, de az aktuális mérési feladatnak leginkább megfelelő érzékelő (elektród, vagy szonda) meghatározásánál, egyéb, a mérést segítő kiegészítők ( illesztő vagy standard-, elektród tároló- ill. kondicionáló oldatok, elektród állványok, mágneses keverők, kályhák, termosztátok, mintaváltók, stb. ) kiválasztásánál is segítségükre lehetünk.

Jelenleg az alább felsorolt beszállítók eszközeit tudjuk kínálni:

AEROQUAL Ltd.; BANTE Instruments Co. Ltd.; CLEAN Instruments Co. Ltd.; CLEAN L’EAU Instruments Co. Ltd.; CRISON Instruments /HACH LANGE Spain S.L.U.; DKK-TOA Co.; ELECTRO-CHEMICAL DEVICES (ECD) Ltd.; EMCEE Electronics Inc.; GR/ECH Scientific Ltd.; HAMILTON Company, Laboratory Products & Process Analytics; HYDROCAL B.V.; KUNTZE Instruments GmbH.; MANTECH Inc.; METROHM AG.; OAKTON Instruments Ltd.; QUANTEK Instruments Inc.; RADELKIS Ltd.; REAGECON Diagnostics Ltd.; SI Analytics / XYLEM Inc.; Thermo Fisher Scientific Inc./EUTECH Instruments and ORION; Van London pHoenix Co. (VL-PC); XS Instruments Ltd.  

Nincs megjeleníthető termék.